SK DOLNI BOJANOVICE

Oficiální stránky fotbalového klubu

Muži si poradili i s Násedlovicemi...

Mistrovské utkání

Násedlovice, Neděle 24.8.2014

Moravia Násedlovice - FK Dolní Bojanovice 1:3 (1:3)

 

Sestava: Jan Bílík - František Seják , Michal Kučera , Aleš Řezáč, David Bohun - Vladimír Blaha (70' Aleš Tomaštík), Pavel Pulkrábek, Martin Bohun, Michal Esterka (88' Jan Seják) - Tom Veselý

Branky:

0-1  07' Tom Veselý as.Vladimír Blaha

0-2  20' Vladimír Blaha as. Martin Bohun

0-3  25' David Bohun as. Michal Esterka

1-3  39'  

 

K dalšímu utkání jsme zajížděli do Násedlovic, kde nás čekal těžký soupeř. Prvních pětadvacet minut jsme hráli jako z partesu. Rychlé přesné kombinace, skvělý pohyb po celém hřišti, neustále vytváření šancí. Jedním slovem fantazie. V 25.minutě jsme vedli 3:0 a vypadalo to, že je o výsledku rozhodnutu. Víc bych se nemohl mýlit! Do poločasu mohlo být srovnáno, naštěstí soupeř využil pouze jednu příležitost ke skórování. 

 Druhý poločas za stavu 3:1 jsme zvládli celkem bez problémů. Přesto jsme už nenavázali na začátek utkání. Šance na zvýšení jsme měli, ale většinu jsme je špatně řešili. Vzadu jsme si to pohlídali. Tentokrát jsme předvedli to nejlepší co v nás je, ale bohužel i tu špatnou verzi (především koncovku prvního poločasu)...

 V tempu v kterém jsme začali, nelze vydržet celý zápas. Na druhou stranu, když zvolníme, jsme nesoustředění a přestaneme pracovat. Chceme zvolnit, ale začneme se zbytečně unavovat, tím že hrajeme individuálně? Takže pro nás námět do další práce.

Abych nekončil nějak pesimisticky, to co jsme předváděli prvních pětadvacet minut, bylo fakt paráda. Kdo to viděl, tak to snad potvrdí.