SK DOLNI BOJANOVICE

Oficiální stránky fotbalového klubu

Dolní Bojanovice - Baník Dubňany B

Mistrovské utkání

TJ Dolní Bojanovice - FK Baník Dubňany B 1:0 (0:0)

Dolní Bojanovice, Neděle 1.6.2014

Sestava: Zdeněk Osička - František Seják, Martin Veselý, Aleš Řezáč, David Bohun - Jiří Zálešák (53.Aleš Tomaštík), Ondřej Stávek (75.Jakub Siwiec), Pavel Pulkrábek , Marian Dvořák (85.Seba Geschwandtner), Patrik Bohun (65.Martin Bohun) - Vladimír Blaha (73.Tom Veselý)

Branky:

             1-0 54' Vladimír Blaha as. Marian Dvořák

 

K dalšímu utkání na domácí půdě jsme nastoupili proti rezervě Dubňan. Postavení soupeře, který je těsně pod námi slibovalo zajímavý duel.

 Začátek utkání byl z naší strany zase hodně nervózní i když soupeř dobře napadal a tím nám dělal dost problémy, ale převážně se hrálo ve středu hřiště. Ke konci poločasu už jsme si dokázali i dobře zakombinovat a přišli i nějaké šance bohužel jsme je neproměnili.

 Ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili hned od začátku a tlak na branku byl dobrý, jen chybělo lepší zakončení. V 54.min přihrávka od Mariana D. přeskočila obranu soupeře a Laďa B. šel sám na gólmana a dal náš vítězný gól. Zbytek zápasu jsme měli pod kontrolou, ale jako již tradičně šance, které jsme si vytvořili nebyly proměněny.