SK DOLNI BOJANOVICE

Oficiální stránky fotbalového klubu

Moravia Násedlovice - Dolní Bojanovice

Mistrovské utkání

Morávia Násedlovice - TJ Dolní Bojanovice 0:2 (0:2)

Násedlovice, Neděle 27.4.2014

Sestava: Jan Bílík - František Seják, David Bohun, Aleš Řezáč, Jiří Kot - Vladimír Blaha (79.Aleš Tomaštík), Marián Dvořák, Ondřej Stávek (87.Martin Bohun), Pavel Pulkrábek, Jiří Zálešák (70.Patrik Bohun) - Michal Esterka

Branky: 0-1  10' Vladimír Blaha as. Pavel Pulkrábek

              0-2  24' Aleš Řezáč as. Michal Esterka

K dalšímu utkání jsme zajížděli do Násedlovic, kde nás čekal soupeř který v jarní části zatím nepoznal hořkost porážky. Trenéři měli k dispozici 14 hráčů.

 V prvním poločase jsme byli lepším týmem, diktovali jsme tempo hry a dokázali se  dostávat do šancí. V 10.min nachází Pulec přesnou přihrávkou Laďu B. a ten životní střelou :-) překonává bezmocného brankáře. Stále máme neustálí tlak na branku, ale gól se nám podaří přidat až ve 24.min z rohového kopu na který si krásně naběhne Aleš a propaluje míč do sítě. Do konce poločasu jsme si ještě nějaké šance vypracovali, ale konci nás také začal ohrožovat soupeř i když gól se mu vstřelit nepovedlo.

 Do druhého poločasu nastupujeme s pokyny přidat třetí gól, ale soupeř nás hned od začátku zatlačí a snaží se vsítit kontaktní gól i když se celou druhou půli jen bráníme tak soupeř neměl žádnou vyloženou šanci. Zde je vidět že naše obrana potažmo celý tým pracoval velmi dobře a náskok z první půle jsme takticky udrželi.

 Bohužel nejslabším článkem tohoto zajímavého zápasu byl rozhodčí, který utkání vůbec nezvládl...