SK DOLNI BOJANOVICE

Oficiální stránky fotbalového klubu

Zimní turnaj dorostu v Mutěnicích 2015

FK Hodonín U16  -  FK Dolní Bojanovice 1-1(pol.0-0)


Třetí utkání zim.turnaje jsme sehrálí z ligovými dorostenci z FK Hodonin.Zápas mnoho fotbalové krásy neměl byl to spíše souboj o střed hřiště kde většina všech akcí končila.

První poločas si ani jeden tým nevypracoval žádnou střeleckou příležitost a skončil 0-0.Druhá půle žádné změny nepřinesla pořád to byl souboj o střed hřiště a ani jeden tým si nevypracovával žádne bran.příležitostí.V 74´min po napadání a chybě dom. brankáře se náš hráč J.Siwiec zmocnil míče a vstřelil první branku utkání 0-1.Pak se opět hrálo spíše ve středu hřiště a nic nenasvědčovalo tomu že by jsme toto utkání nedotáhli do vítězného konce.Jenže opět jsme se přesvědčili že utkání se hraje celých 90min. a po strátě míče na na soupeřově polovině nás soupeř strestal a poslal svého hráče do brejku a bylo srovnáno na 1-1 po výkopu už zazněla je píšťalka rozhodčího a konec utkání!Po druhé za sebou jsme dostali branku v 90 min.utkání.Musíme se naučit koncentrovat celých 90 .minut a ne závěr vypustit!Dnes musím vyzdvihnout naši obranou čtveřici která toto utkání zvladla dalo by se říct na vybornou což nám minulých zápasech moc nešlo a dostávali jsme zbytečné branky!!!!Příští utkání turnaje hrajeme v sobotu 21.2.2015 v 10.00h proti slovenskému a zatím neporaženému týmů FK Gbely!!!!

Sestava:Štipčák-Pink,Geschwandtner S.,Pazderka,Salajka-Závorka,Siwiec,Morava,Voj.Maděryč-Kuchyňka,Zámečník(45´Vik.Maděryč)

Branky: 74´0-1 Siwiec Jakub,90´1-1 .

Nejlepší hřáči utkání : Pazderka,Geschwandtner S,Siwiec,